De auto

Bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar les je in een Nissan Qashqai uit 2019. Belangrijker nog dan de gestroomlijnde, dynamische vormgeving van de wagen is dat deze Qashqai een supercomplete auto is, voorzien van alle technische snufjes die tegenwoordig beschikbaar zijn. De Nissan heeft bijvoorbeeld parkeersensoren voor en achter, rijstrooksensor en verkeersborddetectie.

Tijdens de autorijlessen leer je omgaan met die technologische hulpmiddelen. Het vormt een onmisbaar onderdeel van de opleiding bij Edwin de Kinkelaar en de voorbereiding op je rijexamen: het gebruik van deze moderne technologie├źn wordt vandaag de dag namelijk ook door het CBR ingebouwd in de examens. Het is dus niet alleen handig, maar ook noodzakelijk om hiermee te kunnen werken.

De keuze voor de Nissan Qashqai draagt eraan bij dat een opleiding bij de rijschool van Edwin de Kinkelaar zo compleet mogelijk is. We bereiden je op deze manier optimaal voor om te slagen voor je examen, je rijbewijs te halen en vooral klaar te zijn om ook in de praktijk deel te nemen aan het verkeer.