Verkeersschool Edwin de Kinkelaar hanteert voor rijlessen een tarief van € 60,00 euro per uur.

Tarieven

Het is bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar mogelijk om vooraf een bepaald aantal lesuren af te nemen. Maar waar je ook voor kiest: elk pakket is afgestemd op de wensen van de leerling. Het aantal lessen per week of per maand, de lengte van iedere rijles: alles is bespreekbaar, voor iedere leerling maakt Edwin de Kinkelaar een pakket op maat.

Een les duurt minimaal één uur, lessen van anderhalf of twee uur zijn ook bespreekbaar. Elke leerling is vrij om zijn of haar eigen keuze te maken. Een langere les biedt bijvoorbeeld de gelegenheid om als chauffeur in opleiding de regio Arnhem te verkennen. Maar in ieder geval garanderen we dat elk lesuur alle elementen bevat van een volwaardige rijopleiding.

Verkeersschool Edwin de Kinkelaar hanteert voor rijlessen een tarief van € 60,00 euro per uur. We bieden de mogelijkheid om iedere les contant af te rekenen, maar betaling kan ook via een maandelijkse factuur. Op die manier heb je als klant gelijk een overzicht van het totaal aan gevolgde lesuren en de gemaakte kosten.