Voel jij je minder zeker achter het stuur of ben jij een tijd uit de roulatie geweest? Dan ben je voor een opfriscursus aan het juiste adres!

Opfriscursus

Maar niet alleen voor een deskundige voorbereiding op je rijexamen kun je terecht bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar. Als je ziek bent geweest, om een andere reden een tijd uit de roulatie bent geweest of als je je gewoon niet meer zo zeker voelt achter het stuur, ben je voor een opfriscursus bij ons aan het juiste adres. Daarvoor nemen we de tijd die jij nodig hebt om je weer veilig te voelen op de (snel)weg en weer lekker op pad te kunnen.

Datzelfde geldt voor een rijtest, voor chauffeurs die met gezondheidsproblemen te kampen hebben (gehad). Een arts van het CBR bekijkt dan op basis van een gezondheidsverklaring en het rapport van de medisch specialist of een rijtest nodig is. Met zo’n rijtest beoordeelt het CBR of je op een veilige en verantwoorde manier aan het verkeer kunt blijven deelnemen, en of je een auto goed kunt bedienen en besturen. Een rijtest is géén examen, maar het is wel prettig om je hier goed op voor te bereiden. Edwin de Kinkelaar begeleidt klanten tijdens dit gehele traject.

Zie ook

Faalangst

Edwin de Kinkelaar is gecertificeerd faalangstinstructeur, gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen die moeite hebben om hun aandacht bij het autorijden te houden. Dit betekent dat ook chauffeurs in opleiding die ‘anders dan anders’ zijn verzekerd zijn van deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak.

Examens

Een rijopleiding moet uiteindelijk resulteren in een autorijbewijs. Maar voor Verkeersschool Edwin de Kinkelaar is het nóg belangrijker dat we je als leerling opleiden tot een volleerd chauffeur. Hoeveel lesuren iemand als voorbereiding op zijn of haar examen gehad moet hebben, is van de leerling afhankelijk.

Contact

Wil jij je aanmelden bij rijschool Edwin Kinkelaar, heb je vragen of wil je advies? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Laat je gegevens achter of neem contact op via de contactgegevens en samen zorgen wij ervoor dat je veilig de weg op kunt!