Iedere aandoening is verschillend, variërend van bijvoorbeeld ADD en ADHD tot PDD-NOS en faalangst.

Faalangst

Edwin de Kinkelaar is gecertificeerd faalangstinstructeur, gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen die moeite hebben om hun aandacht bij het autorijden te houden. Dit betekent dat ook chauffeurs in opleiding die ‘anders dan anders’ zijn verzekerd zijn van deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak.

Ook hier staat maatwerk voorop. Iedere aandoening is verschillend, variërend van bijvoorbeeld ADD (last van concentratieproblemen) en ADHD (aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit) tot PDD-NOS (vorm van autisme) en faalangst. Zo is ook iedere leerling en dus elke rijopleiding verschillend. Met één gemeenschappelijke eigenschap: Edwin de Kinkelaar helpt je als leerling om je op je gemak te stellen en begeleidt je stapje voor stapje.

Zie ook

Opfriscursus

Maar niet alleen voor een deskundige voorbereiding op je rijexamen kun je terecht bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar. Als je ziek bent geweest, om een andere reden een tijd uit de roulatie bent geweest of als je je gewoon niet meer zo zeker voelt achter het stuur, ben je voor een opfriscursus bij ons aan het juiste adres.

Examens

Een rijopleiding moet uiteindelijk resulteren in een autorijbewijs. Maar voor Verkeersschool Edwin de Kinkelaar is het nóg belangrijker dat we je als leerling opleiden tot een volleerd chauffeur. Hoeveel lesuren iemand als voorbereiding op zijn of haar examen gehad moet hebben, is van de leerling afhankelijk.

Contact

Wil jij je aanmelden bij rijschool Edwin Kinkelaar, heb je vragen of wil je advies? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Laat je gegevens achter of neem contact op via de contactgegevens en samen zorgen wij ervoor dat je veilig de weg op kunt!