Een duidelijke en betrouwbare rijopleiding

Verkeersschool Edwin de Kinkelaar levert maatwerk: de klant is koning en krijgt een duidelijke en betrouwbare rijopleiding. Voor de beginnende chauffeur (vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met autorijles) gaan we zo rustig of juist voortvarend van start als jij wenst. Of je het liefst zes dagen achter elkaar lest, per week drie keer een uur achter het stuur wilt zitten of de voorkeur geeft aan één autorijles in de maand, we pakken jouw rijopleiding aan zoals het jou uitkomt. Edwin de Kinkelaar is zo flexibel dat de klant wanneer hij of zij lest, ook in de avonduren of op zaterdag.

Opleiding

De theorie krijg je zo veel mogelijk tijdens de praktijklessen. Onze ervaring leert dat dit de beste lesmethode is om de verkeersregels onder de knie te krijgen. Uiteraard krijg je hierbij wel ondersteuning in de vorm van een theorieset (boek + cd), die standaard tot onze service behoort. Dit geldt ook voor de mogelijkheid tot het volgen van privéles: leerlingen die hier behoefte aan hebben, krijgen aan huis individueel extra theorieles.

Zoals iedere persoon anders is, is ook elke rijopleiding verschillend. Edwin de Kinkelaar levert geen standaardopleiding, maar staat garant voor een daadwerkelijke opleiding van leerling tot een verkeersdeelnemer die weet wat er van hem of haar verwacht wordt op de weg en het vertrouwen heeft om de geleerde lessen ook in de praktijk toe te passen. We zijn pas geslaagd als jij je veilig voelt in het verkeer en verantwoord de weg op kunt.

Dat we volgens het CBR een van de rijscholen zijn met de hoogste slagingspercentages in de regio Doetinchem, is voor ons de bevestiging dat deze persoonlijke aanpak de juiste is om te leren autorijden.

Categorieën

Opfriscursus

Maar niet alleen voor een deskundige voorbereiding op je rijexamen kun je terecht bij Verkeersschool Edwin de Kinkelaar. Als je ziek bent geweest, om een andere reden een tijd uit de roulatie bent geweest of als je je gewoon niet meer zo zeker voelt achter het stuur, ben je voor een opfriscursus bij ons aan het juiste adres.

Faalangst

Edwin de Kinkelaar is gecertificeerd faalangstinstructeur, gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen die moeite hebben om hun aandacht bij het autorijden te houden. Dit betekent dat ook chauffeurs in opleiding die ‘anders dan anders’ zijn verzekerd zijn van deskundige begeleiding en een persoonlijke aanpak.

Examens

Een rijopleiding moet uiteindelijk resulteren in een autorijbewijs. Maar voor Verkeersschool Edwin de Kinkelaar is het nóg belangrijker dat we je als leerling opleiden tot een volleerd chauffeur. Hoeveel lesuren iemand als voorbereiding op zijn of haar examen gehad moet hebben, is van de leerling afhankelijk.